Algemene voorwaarden

Bestellen:
Door te bestellen geeft u aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u per email een factuur met betaalgegevens en factuurnummer. Wanneer uw betaling door ons ontvangen is wordt uw bestelling binnen 10 dagen naar u verzonden. Artikelen welke wij op voorraad hebben, kunnen wij sneller leveren. Wij verzenden uitsluitend tegen vooraf betaling.

Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging bij het afleveren van de goederen door overmacht en bijzondere omstandigheden.

Alle prijzen zijn in euro`s en inclusief btw en onder voorbehoud van vermeldingsfouten.

Betalen:
U kunt betalen via bankoverschrijving of contant bij afhalen. Bij afhalen dient u vooraf via bankoverschrijving 50% van het factuur bedrag te voldoen. Onze gegevens vindt u onderaan de algemene voorwaarden.

Zichttermijn/retourneren:
Het door u bestelde arikel mag u binnen 14 dagen ruilen/retourneren. Indien u het bestelde artikel wilt retourneren kan dat onbeschadigd en in de originele verpakking. Beschadigde artikelen, onvoldoende gefrankeerde artikelen, artikelen met gebruikssporen of artikelen zonder originele verpakking en/of zonder aangehechte labels, worden door ons niet retour genomen.

Indien u een artikel wilt retourneren dient u dat vooraf aan ons kenbaar te maken via email onder vermelding van het factuurnummer.

De klant dient de kosten van een retourzending zelf te dragen. Niet gefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet in ontvangst genomen.

Bij retour zending zullen wij het artikel zo spoedig mogelijk omruilen of u terug betalen.

Let op: boeken en dvd`s kunnen niet retour gezonden worden. Evenmin speciaal voor u aangepaste artikelen.

Verzendkosten:
Bij bestellingen boven de € 125,00 brengen wij geen verzendkosten in rekening. Beneden de € 125,00 rekenen wij € 5,95.

Alleen verzendingen binnen Nederland, Belgie, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Let op voor Belgie, Verenigd Koninkrijk en Duitsland gelden andere tarieven.


Garantie:
Alle bestelde artikelen worden voor verzending zorgvuldig gecontroleerd op beschadigingen en/of fabricagefouten. Mochten er bij aflevering onverhoopt toch nog gebreken zijn dan dient u dat binnen 48 uur aan ons te melden via de email. Vermeldt u daarbij uw factuurnummer en telefoonnummer.
Wij zullen dan samen met u tot een passende oplossing proberen te komen.

Klacht:
Wanneer u een klacht heeft dient u de klacht in eerste instantie aan ons kenbaar te maken. Mocht de klacht niet naar uw tevredenheid worden afgehandeld dan kunt u het geschil voorleggen aan de europese geschillencommissie via het ODR platform. http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Persoonsgegevens:
Persoonsgegevens van klanten worden enkel en alleen door ons gebruikt voor het verwerken van een bestelling. Persoonsgegevens van klanten worden nooit aan derden verstrekt.

Telefonische bereikbaarheid:
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 18.00-20.00 uur en zaterdags van 10.00-16.00 uur.
Op zon- en feestdagen zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Mailen mag uiteraard ten allen tijde.

Bedrijfsgegevens:
Galoppade Ruitersport
Mheneweg Zuid 11
8096 RE Oldebroek
telefoon: 06-10687158
email: info@galoppaderuitersport.nl
kvk: 50591665
bankrekening: NL90RABO 0143.9733.04

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 galoppaderuitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel